1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Catering

Restoran Radobolja Vam nudi Catering usluge, tako da možete imati specijaltete restorana Radobolja i na Vašoj adresi.

Vaše poslovne ili privatne svečanosti, banketi, promocije, kongresi, seminari, poslovni sastanci, vjenčanja, rođendani, obljetnice i druge prigode, pretvorite u nezaboravan gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Mi shvatamo Važnost svakog događaja Vaše obitelji ili tvrtke, te nastojimo upotpuniti takve prigode na visokom nivou.
Garant uspješnosti je naše dugogodišnje iskustvo, te tim vrhunskih kuhara koji je u stanju ispuniti sve Vaše želje i predložiti Vam najbolje gastronomske solucije.

Uz birane najbolje i najsvježije namirnice, vrhunsku pripremu namirnica i namoderniju dostavu, napravićemo atraktivnu prezentaciju bogatstva okusa u obliku maštovitih plata, raskošnih buffeta i slasnih deserta , sve to uz vrhunsku uslugu i organizaciju.

Prije nego nas pozovete pregledajte i naš ilustrovani meni i vinsku kartu.

Za Catering servis kontaktirajte naš odjel prodaje na brojeve telefona +387 36 831 741 ili putem  forme za servis Cateringa.

Tradicionalni recepti - Baklava

Baklava Brašno se prosije, doda jaje bjelanjca, pavlaka, malo vode i umijesi mekano tijesto kojes e podjeli na 15-2o komada, razvalja okalagijom ili razvuče u tanke jufke…. U međuvremenu samelju se orasi i otopi maslo ili maslac. Jufke se slažu u zamašćenu tepsiju, poprskaju maslom ili maslacem i svaka druga jufka pospe mljevenim orasima. Tako se postupa dok se ne potroše sve jufke i orasi.

Više...

Tradicionalni Recepti - Nertvanjski brudet

brudet U neretvanskoj kotlači ili teći s debljim dnom treba kuhati 3 velike žlice miješana ili maslinova ulja, sitno sjeckan luk, 3 lovorova lista i  ljutih  paprika. Sve dobro ispirijati, a zatim dodati 2 velike žlice pirea od rajčice, 1-2 velike žlice morske soli, 6 dl vode i staviti 1 kg jegulje isječene na blokove te kuhati 25 do 30 minuta.Kada je jegulja već gotova, dodaje se 18 komada žaba i 3 velike žlice octa.Sve se dobro prokuha.Brudet se ne smije miješati kuhačom, nego se kotlača – zdjela ili teća mora lagano okretati lijevo - desno.

Više...

Tradicionalna recepti - Izljevača (uzljevača, izlivač)

izljevacaSastojci za izlivaču su: voda, brašno, krumpir i sol.U posudu se ulije voda u koju se doda brašno po potrebi, a tako i soli, pa se to dobro izmiješa do ujedinjenja. Treba paziti da smjesa nije gusta. U takvu smjesu doda se očišćeni i isjeckani na manje kockice krumpir (do dva krumpira) ili sir, pa se nastavi miješati, također do ujedinjenja. Takva smjesa se razlije na podmazanu tepsiju i stavlja se peći na ognjište pod sačom ili u dobro zagrijanu pećnicu. Vrijeme pečenja nije ograničeno, već se peče onoliko koliko je potrebno za ispeći pogaču ili kruh.

Više...

Tradicionalna recepti - Japrak

japraklistove raštike treba očistiti i potopiti u vrelu posoljenu vodu, zatim ih izvaditi i staviti u hladnu vodu, pa ocijediti i staviti na stranu. Nakon toga na drugoj strani u posudu staviti mljeveno meso, kojem treba dodati rižu, sitno narezan luk, sol, vegetu, papar i ulje, pa to sve zajedno dobro izmiješajti. Nakon što se dobro smjesa izmiješa, treba smjesu stavljati u listove raštike i raditi od njih sarmice, koje se slažu u posudu, zatim se to podlije i zalije vodom i stavi kuhati na laganoj vatri oko sat vremena. Za vrijeme kuhanja posudu treba povremeno protresti i po potrebi dodati vode.

Više...

Tradicionalni recepti - Uštipci

UstipciPomiješajte u jednoj posudi brašno i prašak za pecivo. U drugu posudu stavite sve ostale sastojke i miksajte električnim mikserom. Dok miksate postepeno dodavajte brašno i prašak za pecivo. Kad se sve to lijepo sjedini možete početi sa pečenjem. Na teflonsku tavu stavite malo ulja, žlicom grabite i stavljate na vruće ulje “otočiće” smjese koji će za tren oka postati zlatno žuti uštipci.

Više...

Tradicionalni recepti - Pura

puraU šerpu stavite 1 l vode, ulje i sol.Kad voda prokuha umiješati kukuruzno brašno drvenom kašikom.Po želji možete staviti manje vode, ako želite da pura bude gušća.Kuhati tako uz stalno miješanje oko 15 min.Kad je pura gotova u vruću umiješati sir, pa je izvaditi u neku plitku posudu.Maslac staviti na tavu da se fino istopi i potamni, pa zatim sa njim posuti po serviranoj puri.Možete servirati kao glavno jelo, toplo predjelo ili kao prilog uz ribu.

Više...

Tradicionalni recepti - Janjetina ispod sača (peke)

Meso operemo i natrljamo solju, paprom, stavimo u posudu, prelijemo maslinovim uljem i vinom, a sa strane posložimo povrće. Prekrijemo poklopcem i zagrnemo žarom. Tako pečemo oko sat vremena. Krumpir operemo, ogulimo i narežemo na veće kriške. Otkrijemo peku okrenemo meso i dodamo posoljen krumpir. Pokrijemo i nagrnemo žara. Još pečemo oko sat vremena uz jedno otkrivanje i mješanje krumpira. Poslužimo sa posudom.

Više...
  • Tradicionalni recepti - Baklava

    Tradicionalni recepti - Baklava

  • Tradicionalni Recepti - Nertvanjski brudet

    Tradicionalni Recepti - Nertvanjski brudet

  • Tradicionalna recepti - Izljevača (uzljevača, izlivač)

    Tradicionalna recepti - Izljevača (uzljevača, izlivač)

  • Tradicionalna recepti - Japrak

    Tradicionalna recepti - Japrak

  • Tradicionalni recepti - Uštipci

    Tradicionalni recepti - Uštipci

  • Tradicionalni recepti - Pura

    Tradicionalni recepti - Pura

  • Tradicionalni recepti - Janjetina ispod sača (peke)

    Tradicionalni recepti - Janjetina ispod sača (peke)

Previous
»